Leapfrogs

Nu under sommaren har vårt projekten Inga Ingenjör fått en fantastisk möjlighet att gå framåt tack vare en Leapfrogs check! Leapfrog är ett stipendium som LU innovations system delar ut till projektidéer de tror på och ger studenter en chans att jobba heltid i tre månader för att komma igång med sitt arbete på riktigt.

Det är nu framför allt fokus på illustrationer till det textutkast vi har, vilket Malin jobbar heltid med parallellt med research och olika feedback grupper. Detta kommer man kunna följa här på vår hemsida. Projekt finns även representerat på Leapfrogs Bloggen 2014.

 

leapfrog

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s